Szállítási, fizetési, garanciális feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

A termékek adatlapján feltüntetett ár bruttó ár mely már tartalmazza az ÁFÁ-t. A termékek mellett feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. Amennyiben a termék raktáron van a szállítási idő 5 munkanap. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendelések esetében a szállítási idő a megrendelést követő első munkanaptól érvényes. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktárunkon a szállítási idő 2 hét, melyet minden esetben közlünk a megrendelővel.

A vásárlás során kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Kérjük, hogy mindig figyelmesen töltse ki a szállítási címet. Természetesen a számlázási cím és a szállítási cím eltérhet egymástól. Kérnénk, amennyiben kiszállítást kér, olyan címet adjon meg, ahol elérhető 8-16 óra között.

Személyes átvétel esetében nincs kiszállítás, készpénzes fizetés a boltban.

Ebben az esetben a megrendelt termékeket összerakjuk Önnek, majd előzetes egyeztetés során átveheti, és készpénzben kifizetheti üzletünkben (Cím:1106Budapest, Porcelán u. 5.) Ebben az esetben nincs szállítási díj.

Házhoz szállítás futárszolgálattal, fizetés utánvéttel.

A kiszállítás egyeztetett napon történik a megrendeléskor megadott szállítási címre, általában 8-16 óra között. Javasoljuk, hogy amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthonában, szállítási címként adja meg munkahelyének, vagy annak a helységnek a címét, ahol elérhető ebben az időszakban. Amennyiben az egyeztetett időpontban és helyszínen nem tudják Önt elérni, úgy a futárszolgálat munkatársa még egyszer felfogja Önt keresni.

Szállítási díj: 2 400,- Ft

Az árak bruttó árak!

Az alábbi weboldalon tájékozódhat csomagjáról: www.dpd.hu

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére hétfőtől péntekig 8-16 óráig


Garancia, szavatosság és jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak szerint az irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termék csoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az értékesített termékek minősége tekintetében az adott termék beszállítója vállal szavatosságot a Magyar Polgári Törvénykönyv 306. és 307. §--ban és a151/2003./IX.22/ sz. Kormányrendeletben foglaltak, illetőleg saját jótállási feltételei szerint. A hatályos jogszabályok szerint a jótállás és a garancia kötelezettsége, valamint az alkatrész ellátási felelősség a termék forgalmazóját terheli.

Az igény érvényesítéséhez szükséges:

- számla


Cégünk minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki, melyet kérjük, hogy őrizzen meg.

Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. Csak bizonyítottan hibás termék kerül kicserélésre, így kérjük, hogy a csomag átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Amennyiben bármilyen sérülést észlel a csomagoláson, arról a helyszínen vetessen fel jegyzőkönyvet, a reklamáció és a kárrendezés céljából. Amennyiben hibát észlel, azt kérjük minél előbb jelezze cégünk felé írásban, e-mailben. Ha ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

 

Törékeny termékek (üveg és porcelánáru) esetében a sérülten érkezett terméket 3 munkanapon belül cseréljük. Amennyiben a sérülést 3 napon belül a megrendelő nem jelzi elérhetőségeink bármelyikén a termék ingyenes cseréje nem megoldható.

Elállás a vásárlástól

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján. A vásárlástól számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállás csak a házhoz szállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető! Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Amennyiben eláll a vásárlástól, azt kérjük minden esetben jelezze az witeg@t-online.hu e-mail címen , postai úton vagy a 06/1-262-6363-as telefonszámon.

A terméket vagy termékeket postai úton visszaküldheti vagy személyesen visszahozhatja telephelyünkre (1106-Budapest, Porcelán u. 5.). A termék visszajuttatási költsége, az elállási jog gyakorlása miatt, a vásárlót terheli.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat.

Amennyiben a vásárló kifizette a termék árát, az eladó köteles a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni azt, a vásárló által megjelölt bankszámlára, átutalással.

Minden esetben kérjük jelezze visszaküldési szándékát, hogy egyeztetni tudjuk a további teendőket.

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.

Kosár
A kosár üres.
Feliratkozás hírlevélre
E-mail: